Caută

Cum sa iti ingrijesti extensiile de gene

Chiar daca e prima data cand alegi extensiile de gene sau deja le folosesti de ceva timp , e necesar sa stiti cum sa aveti grija in mod correct de acestea.


Cea mai des intalnita intrebare este " Cat timp o sa tina extensiile ? ".

Raspunsul nu poate fi unul direct , deoarece totul depinde de modul in care iti ingrijesti genele dupa aplicare.


Iata care sunt cele mai importante motive ca sa ai grija de ele:

 1. Sanatatea genelor tale naturale.Daca nu iti ingrijesti corespunzator genele , sanatatea lor poate fi compromisa, cresterea genelor noi naturale va fi incetinita. Poti sa ai mancarimi din cauza acumularii de piele moarta de pe pleoape la baza genelor.

 2. Vor arata excelent pentru mai mult timp. Daca iti incarci extensiile de gene cu produse de machiaj be bazade ulei sau cu mascara vei vedea ca nu arata atata de bine.

 3. Poti sa salvezi bani !. Daca ai grija de extensiile tale de gene, acestea vor rezista pentru mai mult timp si nu trebuie sa mergi atat de des pentru a-ti completa genele cazute.Ce trebuie sa faci pentru a avea extensii de gene de vis.

 • Evita sa iti atingi genele in primele ore dupa aplicare. Cu cat le atingi mai mult cu atat mai mult ulei de pe degete se va depune pe acestea.

 • Incearca sa le mentii pe cat posibil de uscate in primele 24 de ore. Acest lucru va permite uscarea adezivului pentru o durabilitate mai lunga. Este ideal sa nu va spalati pe cap in acest interval iar daca o faceti , nu folositi apa fierbinte si tine-ti apa cat de departe de acestea.Evitati dusurile fierbinti, saunele, spa.

 • Daca aveti un ten gras incercati sa folositi creme de reglare a sebumului.

 • Extensiile tale de gene sunt rezistente la apa dar daca obisnuiesti sa mergi la spa/piscina des sau folosesti sauna regulat, durata de viata a acestora va fi mai scurta.

 • Incercati sa folositi creme , makeup-uri care nu au in compozitie uleiuri.

 • Curata genele false de cateva ori pe saptamana cu apa micelara, spuma de curatare sau sampon de bebelusi.11 afișare0 comentariu
 • White Instagram Icon
 • White Facebook Icon

© 2019 by Diamond Beauty.